Победители в конкурса за есе на английски

С голямо удоволствие искаме да съобщим победителите в нашия конкурс за есе на английски. Получихме 43 есета, написани от ученици и студенти от цялата страна. Удовени сме от креативността, зрялостта и дълбочината на младите хора, които споделиха в есетата си своите мечти, интереси, преживявания и тревоги. Беше ни много трудно да изберем само трима победители, които да получат пълна стипендия за участие в 18-дневната ни 24/7 Immersion Academy с преподаватели от САЩ през юли, 2017г. Вместо трима избрахме цели пет!

Победителите са:

Ива Иванова, 15г., Монтана

Моника Митова, 15г., Благоевград, ученичка в езикова гимназия “Акад. Людмил Стоянов”

Ниляй Гунай, 17г., Шумен, ученичка в езикова гимназия “Никола Вапцаров”

Петя Христова, 19г., Хасково, ученичка в математическата гимназия в гр. Хасково

Емине Геройска, 20г., Юруково, студентка в Юго-западен университет “св. Неофит Рилски”

Наред с това предлагаме частични стипендии на избрани участници, които ще бъдат уведомени по и-мейл.

Есетата на победителите както и откъси от останалите участници ще бъдат публикувани постепенно тук, в нашия блог.

Благодарим на всички участвали!

Дори и да сте пропуснали възможността да участвате в нашия конкурс, все още можете да се запишете за участие в 24/7 English Immersion Academy на цената от 700лв. до 1-ви април. Наред с това предлагаме и две кратки програми с продължение от 7 и 10 дни.

Маги Назер е изпълнителен директор и създател на Immersion Language&Leadership Academy. След като завършва НГДЕК, Маги продължава образованието си на пълна стипендия в четвъртия най-добър колеж в САЩ: Middlebury College, където учи Социология и Арабски. Тя е опитен социален предприемач с мечта да направи образователните възможности, които са й били предоставени, достъпни за възможно най-голям брой млади хора. Можете да се свържете с Маги на maggie@immersion.bg

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *