Immersion Academy представя: Конкурс за есе на английски

Здравейте, крайният срок за участие в нашия конкурс за есе беше 3-ти март 2017г. Все още можете да се запишете за участие в нашата 24/7 English Immersion Academy на преференциална цена от 700лв. за 18 дни обучение по английски с преподаватели от САЩ с включени настаняване, храна и транспорт. Наред с това вече предлагаме и две групи за възрастни, за които можете да прочетете тук. Благодарим Ви за проявения интерес, свържете се с нас на тел. 088 956 8880 или по и-мейл: maggie@immersion.bg, ако имате въпроси 🙂

Победителите от конкурса ще бъдат обявени на 15-ти март на фейсбук страницата ни, както и в нашия блог.


Оригинален пост:

Immersion Language&Leadership Academy, България организира конкурс за есе на английски. Участници в конкурса могат да бъдат всички младежи на възраст 15-24г. на територията на Р.България.

За участие в конкурса се изисква изпращане на есе, отговарящо на един от следните въпроси:

 • What matters to me and why?
 • What is a problem in my school/university/community/country and what should be done about it?
 • Why is language learning important to me?

Дължината на есето трябва да бъде между 500-1000 думи. В допълнение всеки участник в конкурса трябва да напише кратко описание за себе си (до 200 думи), също на английски. Материалите трябва да бъдат изпратени най-късно до 3-ти Март, 2017г. на и-мейл maggie@immersion.bg

Получените есета ще бъдат прочетени и оценени от нашите преподаватели от САЩ, които ще изберат победителите в конкурса.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА: Тримата победители в конкурса ще получат пълна стипендия за участие в първата по рода си 24/7 English Immersion Academy през Юли, 2017г.

МАЛКА НАГРАДА: Седем отличени участници в конкурса ще получат частична стипендия и ще могат да се включат в програмата на цената от 500лв вместо редовната цена на пилотната програма от 800лв.

БОНУС НАГРАДА: първите десет отличени участници ще получат индивидуална консултация за подобряване на уменията си по писане на английски с един от нашите преподаватели от САЩ. Консултацията ще се проведе в удобно на участника и преподавателя време чрез Скайп с продължителност 30мин.

24/7 Summer English Immersion е 18-дневна лятна академия за млади хора между 15-24г., която ще ви отведе извън града (само на километри от Рилските езера!), в малка общност с други като вас, които искат да подобрят уменията си по Английски. Нашите преподаватели са от САЩ, а езиковата ни клетва осигурява възможността за 24/7 практика на езика.

Ежедневната ни програма съчетава езиковата практика и обучение с подобряването на уменията по критическо мислене и лидерство, като ученето чрез преживяване и въвличането на интересите Ви в учебния процес са част от нашата образователна философия.

Реалната стойност на програмата е 1500лв., но при записване до 15-ти март таксата за участие е само 700лв.
Цената включва:
-настаняване в уникалния хотел Теменуга***, Паничище в двойна или тройна стая с други участници от същия пол
– три хранения дневно
– превоз от София до хотела и обратно
– 300 астрономически часа езикова практика и обучение, включващи и лични консултации с нашите преподаватели от САЩ
-сертификат за участие
– БОНУС: презентация на международни университети в Европа и САЩ, както и техните процедури за кандидатстване

КРАЕН СРОК ЗА УЧАСТИЕ: 3-ти март, 2017г.

Победителите ще бъдат обявени преди 15-ти март на фейсбук страницата ни.

Маги Назер е изпълнителен директор и създател на Immersion Language&Leadership Academy. След като завършва НГДЕК, Маги продължава образованието си на пълна стипендия в четвъртия най-добър колеж в САЩ: Middlebury College, където учи Социология и Арабски. Тя е опитен социален предприемач с мечта да направи образователните възможности, които са й били предоставени, достъпни за възможно най-голям брой млади хора. Можете да се свържете с Маги на maggie@immersion.bg

  9 Comments

 1. February 16, 2017
  Reply

  Къде се изпращат есетата?

  • February 16, 2017
   Reply

   Ангелина, благодарим Ви за интереса! Изпратете есето и краткото описание за себе си на и-мейл maggie@immersion.bg 🙂

 2. February 18, 2017
  Reply

  Здравейте! Бихте ли уточнили дали крайният срок за участие е 3 март, защото победителите ще бъдат обявени до 25 февруари и не съм сигурна дали изпращането след 25 февруари няма да е късно за участие?

  • February 18, 2017
   Reply

   Люба, благодарим Ви за забележката! Датата за обявяване на победителите е вече обновена: 15 Март! Успешно и приятно писане!

 3. February 18, 2017
  Reply

  Здравейте! Бих искала да знам защо крайният срок за участие е 3-ти март, а датата за обявяване на победителите – 25-ти февруари?

  • February 18, 2017
   Reply

   Весела, благодарим Ви за забележката! Датата за обявяване на победителите е вече обновена: 15 Март! Успешно и приятно писане!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *