Програмите, които предлагаме са много интензивни и предоставят невероятни възможности за развитие в трите основни направления: език, критическо мислене и лидерски умения.

За да се възползвате от неповторимото изживяване, което сме ви подготвили, и да постигнете върховни резултати, са необходими преди всичко максимални мотивация и отдаденост.

Знаем, че програмите, които създаваме, са уникални по рода си и са общо-взето безценни. Затова подбираме своите участници спрямо следните критерии:

Критерии за участие

Въпреки че целим цялостно подобряване на езиковите компетенции, нашите програми се фокусират преди всичко върху подобряването на комуникативните умения на изучавания език- говорене и слушане. Постигаме това чрез много дискусии, ролеви игри, театър, симулации и още.

За да можем да имаме задълбочени и заинтригуващи дискусии и да развиваме не само езиковите умения на участниците си, но и тяхното креативно и критическо мислене и лидерски умения, изискваме участниците ни да не са абсолютни начинаещи.

Кандидатите с най-голям шанс за участие в нашите програми са тези, които са изучавали езика в училище (или в рамките на друг чуждоезиков курс) поне в продължение на една година и половина и като цяло се чувстват уверени в граматичните си умения.

Нивото на всеки кандидат ще бъде уточнено по време на предварително интервю с член на екипа ни.

Програмите, които предлагаме, са създадени с невероятна любов и с идеята да бъдат трамплин към много невероятни възможности за всеки от участниците ни. Затова търсим личности, които ценят времето и енергията си (както и нашите!), и ще участват активно и допринасят за качеството на споделените моменти и разговори.

Нашите програми целят да те предизвикат и вдъхновят с нови идеи, преживявания, различни гледни точки и човешки истории.

Уникалният ни метод на обучение ще ти помогне да разшириш кръгозора си и да счупиш старите мисловни рамки.

Ако не си готов да излезеш извън зоната на комфорта си и да работиш активно върху постигането на целите си, се обричаш на голяма загуба. Ако пък си готов да станеш част от общност, която насърчава активно всеки от членовете си да се развива и реализира мечтите си, то определено си попаднал/а на правилното място!