Директор Обучение и Оценка на Въздействието

Др. Азиз Фатнасси е изследовател в Департамента по Антропология в Indiana University (САЩ) и научен сътрудник към Southern New Hampshire University (САЩ). Докторатът му се фокусира върху младежката култура, дигитални идентичности и активизъм, свързан с човешките права в рамките на Тунис след революцията през 2010г. Понастоящем интересите му се фокусират върху транснационализъм, миграция, космополитно и  алтернативно образование, социална справедливост. Др. Фатнаси отговаря за извършването на институционални проучвания и оценка на въздействието на услугите, които предлагаме, наред с това да обучава начите преподаватели и да ръководи образователния ни дизайн.

Маркетинг Директор

Мартин Рохани е опитен танцьор, цирков пърформър и коуч по личностно развитие. Освен че напълно олицетворява идеалът ни за личност, която не спира да се развива и самомотивира да учи, Мартин се грижи за нашето дигитално присъствие, подготвя и осъществява маркетинг стратегиите ни и предоставя техническа помощ.

Дамяна Бурова е психолог по образование, професионален екскурзовод и блогър. Дългогодишен участник в международни проекти и психологически конференции и конгреси, тя се интересува от правата на човека, личностното развитие и социалната психология.
Родена в София, още от дете е привлечена към езиците. С 13 години опит в изучаването на английски и 8 в изучаването на испански език. Завършва образованието си в Софийски Университет “Св. Климент Охридски’’. От скоро има свой собствен блог, свързан с лайфстайл, психология и красота. Всестранно развита личност,отговаря за спокойствието и реда при провеждане на занятия, както и за директния и диги
тален маркетинг на академията.

Административен стажант и организатор на уъркшопове по лидерство

Лука Космина е от Сърбия. Той учи Политология в колежа Мидълбъри, САЩ. Преди това прекарва последните две години от гимназията като ученик в колежите на обединения свят UWC, където за пръв път се среща с други млади хора от цял свят. Интересува се от баскетбол и дебати и е бил лидер на клуба по дебати в UWC. Отлично владее сръбски, английски и италиански. Той ще ръководи организацията на ежедневните лидерски уъркшопове по време на 24/7 Summer Immersion Academy и ще помага на участниците в програмата при организирането на техни уъркшопове.

Стажант "Емоционална и психологическа подкрепа"